Samen Impact maken?

Sociaal, duurzaam en winstgevend!

Gaaf, gaan we doen!

Mijn naam is Vincent van Munster en met mensen samen impact maken en écht iets voor anderen betekenen is mijn grootste passie.  

Mijn missie: met mijn ervaring, expertise en passie zoveel mogelijk mensen adviseren, ondersteunen en inspireren tot socialer ondernemen en bijdragen aan het verhogen van de arbeidsparticipatie.

DELEN, CREËREN EN INSPIREREN

Hoe maakt Vincent van Munster impact?

Met WeAreImpact wil ik, samen met jou en mijn netwerk, op drie manieren impact (blijven) maken:

;

Denk- doekracht

Heb jij een sociale onderneming en heb je iemand nodig die jou (tijdelijk) ondersteund op het gebied van sales, marketing en/of management? Of het nu op interim-basis is, projectmatig of periodiek, ik zet me heel graag in als gedreven interim professional voor jouw onderneming.

;

Gewoon (Mee)Doen!

 Ieder mens heeft een talent en heeft recht op werk wat bij hem of haar past. Met WeAreImpact blijf ik projecten/bedrijven ontwikkelen en adviseren om o.a. zoveel mogelijk banen en kansen te creëren.  Heb jij een mooi idee en zoek je een partner?  Dan ga ik graag samen een kop koffie drinken. 

;

Adviseur

Wil je eindelijk die doelen realiseren en maatschappelijk en commercieel het verschil maken? Als coach functioneer ik als onafhankelijk klankbord, sparringpartner en adviseur in één. Niet alleen met kennis uit de boeken, maar vooral met mijn eigen ervaring als ondernemer.  

Vincent van Munster heeft mij laten zien wie ik ben, dat die persoon er mag zijn én dat die persoon in staat is een waardevolle bijdrage te leveren aan een organisatie. 

Kirsten Veldhoen

Vincent van Munster heeft mij nieuwe ervaringen oplaten doen, binnen en buitens huis. Een festival laten beleven waar anders nooit geweest was. Prachtige mensen leren kennen, waar ik nu nog mee bevriend ben.

Vincent Bendervoet

Wie ik ben?

Mijn naam is Vincent van Munster, vader van twee kinderen, en impact maker. In 1999 startte ik tijdens mijn studie al mijn eerste commerciële onderneming. Naast diverse (interim) project- en managementfuncties heb ik altijd commerciële ondernemingen opgericht. Die jaren had ik maar een doel: zoveel mogelijk geld verdienen. Toen ik in 2012 vader werd wilde ik een jaartje ‘iets goeds’ gaan doen met mijn leven. Sinds dat moment is het mijn grootste passie en houd ik mij dagelijks bezig met het maken van impact. Eenzaamheid bestrijden, kansen en banen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het winnen van het Groenste Idee met voedselverspilling op de kaart …… het heeft mij allemaal energie gegeven en ik wil graag samen nog meer impact maken.

Sociaal, duurzaam & winstgevend!

Mijn weg naar sociaal ondernemerschap was er één van vallen en opstaan. Ondanks mijn commerciële achtergrond had ik de eerste jaren echt een aversie tegen het maken van winst. Ik had ook geen winst nodig, ik wilde iets goeds doen en financierde veel zelf. Een van de belangrijkste lessen: maak impact met de juiste balans tussen persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk rendement.

 

Eigen projecten waar ik trots op ben

Kernwaarden die ik bijna altijd gebruik:

Kwaliteit (Wat je doet, doe je goed) – Aandacht (voor elkaar, het talent, de organisatie en de klant) – Samen Succesvol (niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden) – Plezier (plezier in werk, samenwerking en manier van doen leidt tot duurzaam succes en welzijn).

2018: De BioExpress

Lunchroom en Cateringservice De BioExpress, winnaar Groenste Idee, is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Biologisch, duurzaam en lokaal geinspireerd … en vooral erg lekker.

Impact: banen en kansen gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

2014: stichting Philia

Veel mensen met een beperking voelen zich eenzaam. Daarom heb ik in 2014 Stichting Philia (het oud-Griekse woord voor ‘vriendschap’ ) opgericht met als doel: het welzijn en geluk van mensen met een beperking bevorderen op het gebied van vriendschap door de ontwikkeling van een duurzaam sociaal netwerk. 

Impact: via diverse projecten tientallen mensen gelijkwaardig bij elkaar gebracht.

2013: DatingAssistent

DatingAssistent.nl, bekend van o.a. Tv programma’s als de Undateables, is hét datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van singles met eenbeperking.

Impact: het vinden van een partner is niet makelijk, maar zeker niet onmogelijk! Rapport Hogeschool van Amsterdam: allen gaven aan een positieve verandering te ervaren in hun zelfvertrouwen.

2009: OogvoorLiefde

Voor mensen met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan het soms een grote stap zijn om op zoek te gaan naar een geschikte partner. In 2009 bedacht en ontwikkeld en is nog steeds de grootste datingsite van Nederland voor singles met een beperking. 

Impact: er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken en nieuwe relaties te zien opbloeien. 

Talenten van Vincent van Munster

De meeste complimenten
krijg ik over:

%

VISIE, MISSIE EN STRATEGIE

Niets mooiers dan impact maken door denken en vooral doen

%

INZET EN BETROKKENHEID

Alles inzetten om doelen te behalen die de organisatie nastreeft

Ieder mens heeft een talent!

Aan jou en mij de uitdaging om dat talent te zien en te verzilveren. Meedoen vergroot eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfstandigheid en dat wil toch iedereen! Met een aantal simpele instrumenten kunnen we het verschil maken: talent zien, kansen creëren, vertrouwen en oprechte aandacht.  

%

HET BESTE UIT MENSEN HALEN

Het beste uit mensen halen,
dat zit gewoon in mijn DNA

%

INITIATIEFRIJK EN MOED

Kansen, openingen, oplossingen en mogelijkheden blijven zien

%

Duurzaam resultaat

Aan het eind van de dag
moet de balans positief zijn

Inspriratie & Boost

Niet alleen veel ervaring als ondernemer, ook als mens en sociaal ondernemer gevormd op drie fantastische plekken: 

2016: Groeiprogramma

2016: Groeiprogramma

Inspiratie, kennis & expertise

Impact: Kick-off met Koning Willem-Alexander, het Canvas model, kennis en expertise vergroot en netwerk fors uitgebreid. Ook de omslag gemaakt van een vrijwilligersorganisatie naar een duurzame en professionele organisatie. 

2017: Nyenronde

2017: Nyenronde

Hocus, pocus en focus

Impact: Hier is het idee van WeAreImpact geboren en heb ik geleerd dat je alleen sociaal kunt ondernemen als dit ook winstgevend is. Sterker nog: de combinatie van maatschappelijke én zakelijke winst staat sinds dat moment centraal. Hocus, pocus en focus!

2018: Grow Impact

2018: Grow Impact

Positionering, standaardisatie en sales

Impact: netwerk van ervaringsdeskundigen en experts van Social Enterprice. Leren van elkaar en samen met unieke sociaal ondernemers, experts en trainers mogen werken aan de groei en impact van mijn bedrijf en de uitdagingen die daarbij horen.

Samen impact maken?

Ik help je graag met jouw uitdagingen en ben gemotiveerd om samen impact te maken en/of voor jou of samen aan de slag te gaan!

Neem contact met mij op en ervaar mijn
resultaatgerichtheid, passie en persoonlijke aanpak.

7 + 11 =